Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na forum wchodz? sporadycznie od niedawna po p??torarocznej przerwie i - co za tym idzie - nie znam wi?kszo?ci ludzi, wi?c nie mam ?adnych podstaw, ?eby ocenia? ich kandydatur?. Mi?o mi, ?e s? tutaj jeszcze osoby, kt?re ceni? sobie moje zdanie, ale w kwestiach problem?w forumowych mog? s?u?y? wy??cznie rad? i do?wiadczeniem; nie jako decydent. A ju? na pewno nie jako kandydat ; )
Swoj? drog? to do?? ciekawe, ?e zg?aszacie swoje kandydatury, chocia? nikt jeszcze dok?adnie nie okre?li? zakresu obowi?zk?w nowego managera ani nawet nie zapewni?, ?e ta ranga w og?le powstanie~
Pewnie zale?y im tylko na kolorku, skoro nic nie wiedz? o stanowisku.
Dobra, mo?e i dla mnie jak i innych jest ta ranga zb?dna, to jednak je?li Administracja zadecyduje j? doda? to nie b?dzie koniec ?wiata, mo?e jednak tym razem nie przystanie na awansie i nowym kolorku, tylko na takiej pracy jak to opisa? Vrael.
Pozdro ; *.
Ot?? to. Z mojego punktu widzenia - ranga zb?dna je?eli awans nie b?dzie r?wnoznaczny z zwi?kszeniem zakresu obowi?zk?w.
@vrael
nie interesuje mnie to, chcia?bym pom?c

Zobaczyli?cie, ?e ewentualny Manager mia?by mo?liwo?ci niemal r?wne administratorom i by?by ostatecznym s?dzi? spor?w i Wam nagle pomaga? zachcia?o. ;x Tak bardzo pragniecie jakiejkolwiek w?adzy... Nawet, je?li to w?adza na forum o Tibii. ?miech?am.
@DannyDarkness
Nie interesuje mnie to jakie mo?liwo?ci posiada ranga Community Manager, chc? pom?c w jakikolwiek spos?b, a zg?osi?em kandydatur?, bo b?d?c CM z pewno?ci? b?d? m?g? wi?cej ni? b?d?c userem. Ju? rozumiesz?
Nie chc? by? moderatorem, bo ju? by?em i wiem jak to wszystko wygl?da - to nie dla mnie.![]()
Dok?adnie. Nie wiem dlaczego niekt?rzy ludzie kieruj? si? tak niskimi pobudkami, ale jak czytam, ?e komu? si? nie podoba?o na modzie, wi?c si? zg?osi? na managera, to trac? wiar? w ewolucj?. Ludzie, je?li si? ju? zg?aszacie, to naprawd? to przemy?lcie. Tu nie chodzi o robienie sobie jaj, tylko o wy?onienie powa?nego cz?owieka kt?ry dzia?a?by w interesie og??u, a p?ki co to jeden sypnie kandydatami typu Napster, drugi zg?osi si?, bo nie spodoba?o mu si? na modzie. Brakuje jeszcze ?eby kto? napisa?, ?e bierze t? robot?, bo zaczynaj? mu si? wakacje i ma 2 miesi?ce wolnego.

To ja tylko dodam, ?e ranga powstanie. Mamy ju? kilku kandydat?w, wzi?li?my pod uwag? tylko ludzi, kt?rych wymienili zar?wno u?ytkownicy jak i kadra. Ranga nie b?dzie posiada?a ?adnych praw r??ni?cych si? od uprawnienia u?ytkownika, poza mo?liwo?ci? przegl?dania forum z odwo?aniami. Ranga ta nie b?dzie ?adnym decydentem je?eli chodzi o sprawy forum, nie b?dzie mia?a wp?ywu na decyzje administracji w innym temacie, ni? w/w ostrze?enia oraz og?lny kontakt u?ytkownik?w z administracj?. Zakresem jej obowi?zk?w b?dzie rozstrzyganie spraw ostrze?e? oraz nieco bli?sza rozmowa z administracj?, maj?c przez to na my?li reprezentowanie interes?w u?ytkownik?w. Nie w ka?dym jednak wypadku g?os Waszego CMa b?dzie wa??cy - w pewnych ekstremalnych przypadkach administracja zastrzega sobie prawo do zignorowania zdania CMa ( mamy jednak nadziej?, ?e nigdy nie b?dzie musia?o do tego doj?? ). Oczekujcie Waszego reprezentanta ju? wkr?tce.
W?a?nie napisa?em do Rebuilda odno?nie jakiej? demokracji. My?l?, ?e najlepszym rozwi?zaniem by?yby dwie ankiety. Najpierw kadra przeprowadzi?aby w?asn? i wybra?a paru u?ytkownik?w (odrzuciliby?my osoby, kt?re si? na to miejsce na sto procent nie nadaj?), a potem wsp?lnie wybraliby?my jednego kandydata.