• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Farty i szcz??cia

Status
Zamknięty.
Odp: Farty i szcz??cia

moje przygody ile razy znalaz?em full seta rookstayera nie b?d? opisywa? sam jestem rokiem ;p ale nie raz uda?o mi si? przetrwa? na 1 hp przed poison lub inne badziewia ;p
m?j best fart to kole? rozdawa? free itemy ja se ide jak gdyby nigdy nic a ten mi pod nogi rzuca 10platynek to bior? ;p a kiedy? to trzeba by?o lata? z vialami sela? 20 podejrz? i do go?cia na skale ;p sela? i sela?em 1 platynke za 200gp i szybko to sz?o ;D

moim fartem by?o to jak zobaczy?em w podziemiach minosa z black hp i obok niezywego kolesia. zabilem minosa ktury mial chain armor, a niezywy koles mial w bp 8 chicken feathers :p

M?j fart to byl jak nam?wilem tate ?eby w tibie gral on sie nie znal ale gral czaly czas w miesi?c wbil 55 lewel potem miesi?c p??niej mial juz 69 i nie wiedzial co cenne a co nie bo angielskiego nie zna dal mi 2 dsm 17 gs silk troche k set?w i fajne itemy teraz mi sie komp zepsul i mam zapasowy ale takie lagi ze sie grac nie da i przez ten czas go hakli ale ma recovery key powiedzial ?e jak kompa zrobie to drugiego hara zrobi ale brat mu wszystko powiedzial i juz mi item?w dawa nie b?dzie:(

Tibia.net.pl > Tibia > Rookgaard> Farty i szcz??cia
Ja mam farta :
- Galana - Loot bag - 1cc - Ice rapier - 2x Wand of Inferno - pod typem w dp by?
- Candia - W dedzie Crown Arm
I na koniec najlepsze :
- Harmonia - Demon Shield na skrzynce pocztowej w Veno 0;
Ice rapier na rooku? Wand of inferno? Chyba dzia?u nie zauwa?y?e? :D:D

Ja ide na mino hell, patrze jaki? ded, otwieram, 27 chicken feather, pare bear i wolf paw?w, aa i copper shield :)

NO to JEstescie Leszcze
Wbijam jako 1 i pisze do kolegi elo to ja..... a on elo a tu nagle podchodzi do mnie ziomka i muwi ,,Hey .......... You Are Win im Me Councurs Follow me" to ja ide zanom staje kolo platu a ta mi zuca viking helmet,chin armor,studdet legs,katana.cooper shield i 1k JA zdziwiony zaco i muwie WIelkie THX THX a on dalej muwi ,,Where you go" ja muwie venore a ona ,,OK In DP Have 12cc ON me KOnkurs" KK THx po 7h wchodze do veno patrze w dp a tam parcel od niej z 12cc

To Jest Fart poZDRAWIAM aLL wBIJAJCIE na Guardie :D:D

Ja raz mia?em olbrzymiego farta na rook'u!!! 56 (bodaj?e) lvl chyba dal exita na mino hell'u (obtoczy? si? skrzynkami) ja patrze my?l?: nie wezm? mu skrzynek padn? (6 lvl) wi?c bior? skrzynki i patrze bierze minosy na klat?... Po jaki? 5 minutach wko?cu pad?!
Mia?em podw?jne szcz??cie bo przez ten czas nikt nie wchodzi? na mino hell, a loot to: 100 chicken feathers, 150 honey comb's, 5 mino leathers, LIGHT WAND!!!!!

Wi?c spokojnie kolejne 2 lvl'e wbi?em na bugach by nie pa?? ^^ light wanda i mino leathersy sprzeda?em na rook'u reszta posz?a na maina! Nie do?? ?e dopiero zaczyna?em z tibi? (oko?o 2 lata temu) to jeszcze tyle kasy na main!

Ehh...moja przygoda to by?a jak poszed?em na orci. Ide i widz? backpack otwieram i znalazlem 32 chicken feathers poszed?em je sprzeda?... i zarobi?em 6k..

Pora na mnie ;).

Najwi?ksze szcz??cie... Kiedy?, jak jeszcze gra?am, podczas trwania ss na Dolerze zwyk?am logowa? si? na Harmoni?. Mam tam 4 lvl :). Pewnego razu zauwa?y?am, i? cmi pojawili si? na tym ?wiecie i zacz?li rozmawia? z graczami na prywatnym kanale tutor?w. Zaprosili wszystkich na k?pielisko na Darashii. Z racji tego, ?e by?am na rooku, nie mog?am si? tak uda? i dla ?artu napisa?am - "I wanna, but I can't". Ku swojemu zaskoczeniu - nagle pojawi?am si? na Darashii ko?o CMa!
Zako?czenie tej historii jest raczej znane, mog? tylko doda?, i? naprawd? bardzo fajnie si? bawi?am. Du?o nie brakowa?o, bym pope?ni?a do?? du?y b??d...

Ja kiedys mialem farta-dawno, dawno temu jak Candia byla nowa.. kolega mnie uczyl grac(1 raz) i tak wychodze na 1 lvl z temple a na tej gorze po lewej ktos kladzie tak: best itemek, 100gp, best itemek, 100 gp itd... i Bartek mi juz pokazywal ze to dobre miejsce jak chce sobie przezucac eq wiec wiedzialem jak tam wejsc i zabralem wszystko 8-) zysku razem bylo 4bp gp

ja raz mialem taki inny fart... ;)
ide sobie z kolesiami na katana quest i mialem juz full cap zaladowane a tu w dedzie 70 arrowsow, chain armor, i cooper shield
mielem wtedy chyba 4 lvl wiec kazdy item byl dla mnie dobry :p
zaczelem wtedy szybko wywalac food i jakies tam smieci... juz mialem brac te eq z deda a tu koles zabral i z deda eq i moj food itp.:D

ALE BYLEM ZLY :p:mad::D

Ja mia?em takiego farta ?e id? sobie na 1 lvlu na raty. Patrze kole? red hp przybloczy?em na cave ratach i ded wypad? bp a w nim full eq na rook czyli Chain Armor, Legion Helmet, Katana, Copper Shield, Studded Legs i Leather Boots. Ale si? wtedy tym podnieca?em chyba z ca?y dzie?

Pozdro :p

M?j fart. Hmmm...

Z 4 Ork?w Sperman?w wypad?o mi 4 studded legs pod rz?d, a p??niej poszed?em na minotaura i lootno?em chain armor za 1 razem :D

Ps. To by?o dzisiaj ^^

Ja te? mia?em farta przy truci?nie, ale zosta?o mi 2 hp. Ostatnio sobie szed?em i rokslayer wyrzuci? bp (katana,mace,chain armor,studdet legs,copper shield,1k), mam farta xD
@down
ide dalej patrze(na przezroczystych drzewkach)
o ty nie dobry graczu, nie ?adnie tak gra? na przezroczystych drzewach :]

Ostatnia edycja:

A o to moja historia
ide sobie do city moim 4 lvlem spotka?em 35 rookstayera
ide dalej patrze(na przezroczystych drzewkach)
bag patrze wa?y oko?o 2,5k oz...
domy?li?em si?,?e by? to bag owego rookstayera
ofc ukrad?em mu go...wysz?o ponad 1,5 k :D

Moje szcz??cie:

[Minosy lvl 5]

ide ide patrze: o bp otwieram.. WOW! 2 k! jupi xP! ide dalej oj 4 minosy, a koledzy uciekli. No to wieje kolejne minosy i wiecej i wi?cej. Z 10 ich by?o
a tu nagle critical error serwer. o kurde pewnie padlem (to bylo dawno wtedy bylem nobem xP)logout (bardzo szybko) i co? ja 9 hp ?wi?tynia a w bp 2 k
i caly ek ;]
niestety wplacilem do bankuNIE UMIALEM WTEDY WYJ??!

no c?? pomy?la?em ?e na mainie mi kto? powie bo tam s? du?e do?wiadczone lvl'e

i jaki? gostek powiedzial dalem mu za to 5 gp ;] i ide do banku : "withdraw 2000"

i co?
nie bylo ;(

Ostatnia edycja:

Hehe jak zaczyna?em gra? w Tibie, hmm kolega t?umaczy? mi zasady - to lepiej brzmi ;p Wiedzia?em tylko ?eby chodzi? i zbiera? armory, hehe chodzi?em i ka?dy kt?ry znalaz?em zak?ada?em zamiast mojego :P I tak ni z gruch ni z pietruchy trafi?o na chain armor :D

Albo od razu jak zrobi?em posta? babka wyrzuci?a 2 carlin swordy ;]

Zaczynam gr? na rooku. Nic nie mam, nikt nie da nic a ja nie chce si? prosi? jak g?upi bo w tym czasie m?g?bym sam co? znale??. Wi?c tak, id? w podziemia po rapiera. Nic tam nie by?o. Maj?c 3 lvl w??czy?em si? po orkach, przeszukuj?c cia?a ork?w. No i mam studded shield, helmet i armor. Wi?c na start na strasznie zawalonym serwie jest nawet nie?le.
Carlin sword zdoby?em dopiero na 6 lvlu. Strasznie p??no.

|| Innym razem. || Kiedy? pami?tam jak jaki? dzieciak bawi? si? carlin swordem w centrum rooka. No c?? lepkie r?ce i sword jest m?j.

Ja Jeszcze Jak By?a tibia 7.1 wylotowa?em z Mino Na Rooku Poison Dagger ale ?e to by?y moje pocz?tki z gr? wyszed?em na maina ;pp :mad:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom