K?cik anime!

Status
Zamknięty.
Odp: K?cik anime!

Jak tam po ostatnim epku fairy taila ludziki?

Ogl?da kto? Gintame ?:D

Fair tail jest troch? dziecinnym anime ;d

Fair tail jest troch? dziecinnym anime ;d
Dlaczego? Lekko cukierkowa grafika? Komediowe fragmenty nawet w powaznych walkach itp? Czy to znaczy, ze to jest dziecinne anime?
Jak dla mnie to jest dobra pozycja dla kazdego. Ciekawa historia, swietne momenty, dobra muzyka i postacie ktorych nie da sie nie lubic(przynajmniej niektore :).

Btw. Ostatnio probowalem ogladac fairy taila na shindenie to nic z tego nie wyszlo, te ostatnie odcinki sa poucicnane po 5 minut przed koncem, ja nie wiem co za kretyn je wrzucal. No ale zawsze sa inen dobre stronki do ogladania. To jeden z niewielu razy kiedy zawiodlem sie na tej stronie.

Pr?bowa?em ogl?da? FT, ale niezbyt mnie przekona?o, jak dla mnie to manga jest owiele lepsza od samego anime.
Ogl?dam te FMA bh, jestem na 9 odcinku i nie jest z?e.

Ja wtej chwili ogladam 'Amnesia' ale jakos tak dziwnie mi sie oglada, dobrze jest jak siade i obejrze odcinek dziennie. Jestem na 8 odcinku, i duzo nie rozumiem, ze 2 odcinki pewnie przespalem. Prawdopodobnie bede ogladal je jeszcze raz.
3 dni temu uslyszalem tytul "Attack On Titan", na youtubie widzialem reklame i bardzo mnie zaciekawilo, jest juz 1szy odcinek, na pewno bede ogladal.
jak tam po ostatnim epku fairy taila ludziki?
Dosyc spokojnie i fajnie, czekalem na ten odcinek bardzo dlugo ze wzgledu ze mange mi sie zachcialo czytac i jak doszedlem do tego momentu to mnie zjaralo. Podobala mi sie scena gdzie cala gildia podniosla rece (palce) podczas walki natsu :).

Ostatnia edycja:

O tak, Shingeki no Kyojin [attack on titan] zapowiada si? naprawd? dobrze.
Obejrza?em ca?ego FMA Brotherhood i powiem, ?e dosy? ciekawe, ko?c?wka te? niczego sobie.
Ah no i jeszcze openingi, podoba?y mi si? wszystkie pr?cz drugiego =d
Jak najbardziej polecam.

Shingeki no Kyojin rozpierdol, potwierdzam. Poza tym mam wyj?tkow? ochot? na dobr? mang?. Polecicie co??

O dziwo jestem dopiero podczas ogladania FMA (oryginal) 14 odcinek i podoba mi sie, ale nie mam czasu zbytnio siedziec i ogladac caly czas, ogladam po odcinku dziennie.
A co do "Shingeki no Kyojin" to obejrzalem 2 odcinki, wlasnie czekam na 3 jest podczas tlumaczenia na jezyk polski, i uwarzam ze anime jest totalnie mega swietne, tzn tak mi sie wydaje, nie wiem sa dopiero 2 odcinki ale bardzo mi sie podobaly, i ciezko czekac na nastepne. Bardzo ladna kreska oraz swietnie wymyslona fabula.
@Reddyslaw,
Polecam "DRUG-ON", sliczna kreska. Do tego mozesz przeczytac "The Innocent" Bardzo ciekawa fabula :)

Potwierdzone #jaranko Hataraku Maou-sama!. Kto jeszcze nie zacz?? ogl?da? to niech to kurwa lepiej zaraz zrobi.

Tak, szatan pracuj?cy w McRonaldzie rlz. [Hataraku Maou-sama!]
Aku no Hana - Najgorszy shit sezonu xD?

No i jeszcze Hentai Ouji to Warawanai Neko jest dosy? fajne

Dobra, kto? poleci jak?? mange? Bior? si? za Shingeki no Kyojin i potem nie mam ju? nic do czytania.

Nadrobi?em Shingeki no Kyojin, top3 aktualnie. Kto? co? poleci?

Ja nic, w sumie nic nie ogladam. Czekam tylko az sie tytani skoncza zeby zobaczyc na szybko w wolnym dniu czy 2... Ostatnie co ogladalem to true tears i to juz jakis ladny kawalek czasu temu.

Zamiast czeka? na anime, lepiej przeczyta? mange, zajebista jest.

takie moje pytanie :P znacie jakies fajne anime podobne do naruto? maja rozne moce (czary) itp ;d one piece, sng odpadaja :P i zeby nie mialo duzo odcinkow zebym nie musial obejrzec 500 odcinkow :D

Ostatnia edycja:

Toaru Majutsu no Index?

True Tears chcia?em ogl?da?, a sko?czy?o si? na tym, ?e zobaczy?em 1epa i nie mog?em znale?? nigdzie link?w do 720p, wi?c da?em sobie spok?j. Poza tym nasz?a mnie ostatnio dziwna ochota na Yuru Yuri ♪♪.

@up
Lol cala seria: http://www.anime-shinden.info//6501-true-tears-02.html

@up2
Fairy tail? Nawet 200 odc nie ma. Jest ogolnie fajne. Pod koniec to sie juz na prawde duzo dzieje na turnieju. Tylko takie troche kolorowe i dziecinne moze sie wydawac. Ale i tak jest dobre :P
Co do takich troche dluzszych ale nie za dlugich to nie ma ich zbyt wiele. Wiekszosc to 12-13 czy 25~ odcinowki. A w takich nie da sie tak ladnie histori rozciagnac i przedstawic jak w tasiemcach, dlatego wszystkie sie roznia czyms od tasiemcow.

@top
Od dluzszego czasu mam zamiar wrocic do naruto, ale przez te filery mi sie nie chce.
Ktos oglada ostatnie fillery i moze ocenic w skali 1-10 i powiedziec czy sa w miare fajne? Bo bym obejzal w sumie, duzo ich juz wyszlo... A odcinkow normalnych jak nie bylo tak nie ma...

Ostatnia edycja:

Fillery naruto 2/10
Smutne, ale co robi? :c

death note obejrzane.
zakonczenie troche smutne bo glowny bohater zginal :(
teraz poszukam takze cos interesujacego, trzymajacego w napieciu i cos co nie ma zbyt wielu odcinkow zebym nie musial dlugo nadrabiac

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@up
Ogladaj jak leci. Masa jest dobrych tytulow wszedzie wymienione wiec cokolwiek znajdziesz pewnie bedzie dobre :P
@top
Jakos nie ogladam za bardzo nic ostatnio bo mi sie nie chce.
Ale wrzucilem sobie pandora hearts i jakos leci, chociaz powoli... Tez ostatnio przelotnie kurosutsuji ogladalem bo dobre jest. Naruciaka skonczylem i placze nad fillerami, nie ogladam ich bo szkoda czasu.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry