Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Our partners and their custom servers:
Nie ma mowy w regulaminie o zakazie g?osowania na siebie, czy to oznacza, ?e g??wnym kontem mo?na czy nie? G?upio by by?o jakby wgl. mo?na by?o tak zrobi? no nie : )? jak dla mnie absurd.16. Tworzenie multikont w celu g?osowania na siebie b?dzie skutkowa?o dyskwalifikacj?.
Dotrzymuje s?owa rezygnuje z funkcji moderatora i? to co robi?em by?o dla zbyt wielu s?abe, a nie t?dy droga widocznie si? nie nadawa?em. Robi?em to dobrowolnie i? tak powinno to wed?ug mnie wygl?da?, lecz zdania s? podzielone przegra?em odchodz?. :wink:
Nawet jak by by? remis to tak jak bym przegra? bo wi?kszo?? nie by?a zadowolona.
odchodz? jako moderator lecz nie jako ziomek.
Pozdrawiam wszystkich prawdziwych !:wink:
Nie odejdzie bo g?osowali?my z multi. Co w regulaminie nie ma mowy o tym ?e nie wolno u?ywa? multi itd, no ale jak kto woli
. Niech zostaje
![]()
I bardzo dobrze. Po ostatnim turnieju + podsumowuj?c ostatnie edycje motma r?wnie? nie widz? w tym sensu.
No chyba kpisz ?e jeszcze b?d? rozdawane nagrody za potyczki mi?dzy u?ytkownikami od tak. No chyba ?e sami sobie b?d? reputy sypa?, wtedy co innego.Chodzi mi o to, ?e jak zmierzy si? dw?ch ,,?rednich" mapper?w (nie m?wi? tu o amatorce bo na to szkoda czasu) na wybrany przez osob? rzucaj?c? osob? temat, ten kto wygra ten zgarnia ile? tam pkt.