What's new

-Trudny "Przygod? z Open Tibi? czas zacz??!" - TheForgottenServer, XAMPP, phpMyAdmin

MrPiorun

User
Reaction score
1
Odp: "Przygod? z Open Tibi? czas zacz??!" - TheForgottenServer, XAMPP, phpMyAdmin

?wietny poradnik napewno si? komu? przyda nied?ugo dam ci reputa :)

Bociej

New User
Reaction score
0
Odp: "Przygod? z Open Tibi? czas zacz??!" - TheForgottenServer, XAMPP, phpMyAdmin

Mam problem i mam te? nadzieje ?e pomo?ecie mi do rozwi?za?...
1. Nie wiem jak zrobi? restart servera
2. Nie wiem jak i gdzie wklei? moje IP ?eby inni mogli gra? na moim OTs

Reaction score
0

a ja mam pro?b? :) m?g?by? da? sw?j tfs ? by?bym wdzi?czny:)
?wietny poradnik 2repuciki da??m :p tylko mam problem z jednym nadal pisze mi ,?e nei utworzylem baze danych a utworzylem ;P help ;d

Last edited:
Reaction score
0

Mam problem i mam te? nadzieje ?e pomo?ecie mi do rozwi?za?...
1. Nie wiem jak zrobi? restart servera
2. Nie wiem jak i gdzie wklei? moje IP ?eby inni mogli gra? na moim OTs

1. Restartu te? nie umiem ;/

2. to umiem:) patrz d?? V ;D

Na g?rze masz takie linijki account manager conie? a pod do?em masz takei r??ne linijki:) i masz tam IP: "127.0.0.1"

Nie usuwaj tego "-" usu? tylko 127.0.0.1 i wpisz zamiast tych literek 127.0.0.1 to swoje ip :) repucik dla mnie jak pomog?em :D

Rybak

Advanced User
Reaction score
11

Pomimo, ?e gdy ja uczy?em si? tego wszystkiego to nie by?o tego poradnika, a ludzi znaj?cych si? i dzieciak?w stawiaj?cych XML'ki by?o mniej to spraw? ogarn??em. Do dzisiaj gdy czego? nie wiem to odwiedzam fora :D Jednak pomimo znajomo?ci podstaw to przeczyta?em poradnik i nie znalaz?em b??d?w :)

Reaction score
0

Ja mam problem jak napisa?em 2up nadal mam ten b??d HelP!

DizzyJuice

New User
Reaction score
0

A jak usun?? limit magic effect?w
bo gdy dodaje efekty do tibia.dat
w grze pisze ze jest ograniczenie do 68
Pozdrawiam

Dfaama

User
Reaction score
0

M?g?by kto? da? acc makera by gesior pod tego tfsa?

Rey Mysterio

Advanced User
Reaction score
27

Dzi?kuj?, za ten poradnik. Dzi?ki tobie bior? si? za otsy SQL, a nie XML. Wielkie dzi?ki, wszystko dzia?a.

Vick123

User
Reaction score
1

Poradnik jest super jestes moim g?ru :) .
Ale niestety co? ?le zrobi?em i mam taki problem wyskakuje mi b??d :
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'IF EXISTS `oncreate_players`' at line 1
Nie mam poj?cia co mam teraz zrobi?.

olsz

User
Reaction score
1

mam taki blad ze nie moge sie zalogowac wogule mi nie loczy ipchangera z serwerem a jak przeloguje ta stronke localhost i wejde w phpadmins to mi sie takie cos pokazuje i nic nie moge zrobic czy moze ktos mi pomoc naprawidz ten blad wszystko inne mi dziala ale nie to
<<< zdjecie z bledem

banditen1964

Active User
Reaction score
3

Witam, chcia?em skonfigurowa? acc maker i wyskoczy? mi b??d

Fatal error: Call to undefined method OTS_DB_MySQL::tabletheforgottenserver() in C:\xampp\htdocs\latestnews.php on line 80

Co robi?? licz? na szybk? pomoc z g?ry dzi?kuje
ZA POMOC REPUCIK !

H

Hellamon

Guest

Wszystko ?adnie i poprostu PI?KNE!! Dziekuje i pozdrawiam.

Infit

User
Reaction score
0

Mam 2 problemy, a raczej pytania.
1.Jak zrobi?, aby zamiast 'localhost' przy ip, wpisywa?o si? co? z no-ip.com (mam ju? utworzone)?
2. Jak wklei? gotow? map?, bo jak daje to pisz?, ?e nie mo?e odnale?? forgotten.co?, zmienia?em nazwy i nadal nic?
I pro?ba, jakby si? da?o dajcie jak?? map? na high-exp, bo b?dzie z 9999x.
Dzi?kuje z g?ry za poradnik, super si? czyta?o :)

Infit

User
Reaction score
0

Sorry za double posta, ale dajcie poradnik jeszcze jak zrobi? to no-ip na windows se7en, mam live boxa. BO jak mam te ip, w configu wpisuje z no-ip (nie no-ip.org, tylko zwyk?e z niego) to mam konto wchodze na posta? i bl?d,.

plawus

User
Reaction score
1

A mi ci?gle nie mo?e si? po??czy? ju? na dw?ch stronach zrobi?em te no-ip, bu?ka wszystko ?adnie pi?knie a na drugim kompie Error 200002 wie kto? o co chodzi? Do poradnika to mog? si? doczepi? jedynie je?li chodzi o link do Ipchangera ot?? asprates.net nie jest oficjaln? stron? a co za tym idzie, ipchangery s? z wirusami, wiem bo pobra?em, jaka? dziwna instalka by?a tzn samo wskaza?o ?cie?k? instalacji, folder znalaz?em w windows/system32 ^.- na drugi dzie? mia?em hacka. Nie licha historia ale prawdziwa, wyczyta?em nawet ?e kole? jest na tyle cwany ?e raz na jaki? czas wrzuca z wirem, przyci?ga nob?w a potem niespodzianka za kt?rym? razem.

belox

Active User
Reaction score
2

Kurwa mac mi caly czas cos nie dziala pojebany ten xampp jest ... pierw apache nie startowal potem jakos zrobilem ze bylo running i wpisalem localhost i kurwa pisalo jakies It Works potem zresetowalem konsole i znowu apachee nie startowal OMG kurwa juz nie wiem co ja mam robic ;/

Co do poradnika jest zajebisty !

Last edited:

GM Rudy

Advanced User
Reaction score
14
ja zrobilem wszystko i tak nie dziala czemu? tzn nie moge wejsc na phpmyadmin a robie tak samo jak na poradniku i tak pisze ze Nie uda?o si? zalogowa? na serwer MySQL.. czemu
--------------------
pff proboje odpalic po zrobieniu wszystkiego jak na poradniku i dupa ciagle ze nie moze znalezc tego SQL wytlumaczy ktos/

Last edited by a moderator:

fazil

New User
Reaction score
0

super poradnik wszystko pi?knie tylko jak chce wbic w tibi na acc mangera zeby konto zrobic to mi wyskuje temple position is wrong. contact with the administration

fazil

New User
Reaction score
0

ale tlyko jak zmienie mysql a jak mam sqlite to moge wbic na postac