• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Turniej Mapperski - pytania i komentarze!

Odp: Walki mapper?w - komentarze!

4. Vrael vs. Phaze | temat: Mroczne miasto smokow
Powodzenia dla mato?a kt?ry wymy?la? ten temat _/

Te? bym mu obi? ryja za to ._. //Vraq

je?eli si? nie podoba to mo?na zrezygnowa? z dalszej walki // koko

Nie, trudny temat to za ma?o, ?eby mnie powstrzyma? _/ //Vraq

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dzi?ki wam wszystkim za to ?e stajecie po mojej obronie, ale to bez sensu. Znaj?c organizator?w sko?czy si? tylko na pierdoleniu: "Pog?dzcie sie z wynikiem" et. cetera. Przegra?em w do?? nieuczciwej walce, i mimo to ?e by?em wtedy na wakacjach to o wyniku smsami informowa? mnie Fluos [dzi?ki Ci za to]
Widocznie wszystko sta?o si? za spraw? koleg?w.
Grzech za grzech!x)

Rybol, skoncz wyplakiwac swoje zale. Nie ja pisze komentarze za uzytkownikow i nie ja nakazuje glosowac na Eldiane. Wszystkie komentarze, ktore zostaly oddane byly poprawne (odliczajac te, ktore nie mialy tygodnia rejestracji i 30 postow - tych nie wliczalismy), nie bylo multikont, czy innych pierdol. Nikt nie zglosil mi tez faktu, ze byly jakies przekrety poza forum - czyli naklanianie Eldiane do glosowania, itp. Wiec, niestety, musisz sie pogodzic z przegrana i tyle - w koncu glosuja tu uzytkownicy i glosuja jak im sie zywnie podoba, ja na to wplywu nie mam.

Rybol, skoncz wyplakiwac swoje zale. Nie ja pisze komentarze za uzytkownikow i nie ja nakazuje glosowac na Eldiane. Wszystkie komentarze, ktore zostaly oddane byly poprawne (odliczajac te, ktore nie mialy tygodnia rejestracji i 30 postow - tych nie wliczalismy), nie bylo multikont, czy innych pierdol. Nikt nie zglosil mi tez faktu, ze byly jakies przekrety poza forum - czyli naklanianie Eldiane do glosowania, itp. Wiec, niestety, musisz sie pogodzic z przegrana i tyle - w koncu glosuja tu uzytkownicy i glosuja jak im sie zywnie podoba, ja na to wplywu nie mam.

A ty znowu z tym samym, prosze was, znajdzie sobie jakie? inne elo wym?wki za kazdym razem jak napisze jakis fakt albo odpowiem dla moderatora to czytam to samo, zreszta jak uprzedzilem w poprzednim poscie x)
Nikt nie zglosil Ci faktu o przekretach? Ano przepraszam o przekretach rozmawia sie przeciez przy wszystkich i najlepiej w profilu a udzialowcy sprzedaja sie kazdemu:huh:
Pogodzilem sie z przegrana, trudno.

No, bardzo fajnie ?e na forum s? organizowanie tego typu konkursy. W ko?cu mo?na "zab?ysn??". Ja si? raczej nie zg?aszam, gdy? moje mapperstwo jest na bardzo niskim poziomie.:p Czasami jak mnie natchnie, to mog? co? ?adnego stworzy?. Z pewno?ci? z tego konkursu b?dzie mo?na zaczerpn?? jak?? inspiracj?.

Sysek1 .. zn00biles mogles wygrac a przez glupote przegrales ...

Powiedz mi Speeder, jakie masz dowody, ?e Sysek rozsy?a? na GG spam, z pro?bami o g?osy?
Przecie? to mo?e by? zwyk?y fake!
Totalnie nie zgadzam si? z twoj? decyzj? o dyskwalifikacjii Syska podejrzewam, ?e zrobi?e? to dla Tharka bo widzia?e?, ?e przegrywa.

Pozdrawiam
Fluos!

Zdyskwalifikowalem go za ujawnienie w temacie, ze praca numer 1 nalezy do niego, prosby na gg i glos na siebie w ankiecie to tylko dodatek.

hmm. ocenie pokr?tce tylko kilka g?os?w na mojego przeciwnika (_/) kt?re najbardziej mnie roz?mieszy?y, i wywo?a?y efekt po?a?owania.

Fluos, oczywi?cie po zjechaniu przez archimonda zedytowa?e? posta, ?eby nie robi? z siebie jeszcze wi?kszego debila ni? jeste?. Chauz nie-r?wna-si? Thrak, wi?c oczywi?cie tw?j chujowy argument pad?. Je?li nie potrafisz wymy?li? co? lepszego, stworzy? argument kt?ry wbi?by mnie w gleb? i pokaza?, ?e najwy?szy czas wyjeba? ME i przesta? mappowa?, bo robi? to chujowo - to po kiego chuja g?osujesz? =)

Uhm..ci??ki wyb?r. Tak si? d?ugo w te prace wpatruj? i widz?, ?e obie s? na praktycznie tym samym poziomie. Musz? si? pos?u?y?, jak zawsze, tematem pracy. A do tematu bardziej pasuje mi praca nr 1, w kt?rej nie ma tylu drewnianych element?w (kopalnia to nie stara buda). Taki ma?y szczeg??, acz przewa?y? o moim g?osie. Jedynka.
Oh, nast?pnym razem wezm? do pod uwag? i zrobi? kopalnie z plastiku! ot co! :D miszczu.

Dla mnie praca numer dwa ma za du?o szczeg???w, diamenty porozrzucane gdzie tylko si? da, nawet na borderach ;x

Swoj skromny g?os oddam na prace nr 1. Uwazam bowiem ze jest lepiej przemyslana niz praca nr 2. Praca nr 2 posiada kilka b?ed?w technicznych oraz nie ktore elementy sa z "Kosmosu" co psuje efekt wizualny

JESZCZE RAZ . WYBIERAM PRACE NR 1 GZ
Zamiast raczy? nas swoimi argumentami - a raczej ich brakiem. Mog?e? po prostu napisa?, ?e pop?aka?e? si?, ?e w twoim pojedynku zag?osowa?em na Rybola ; <. Log?w z gg chbya pokazywa? nie musz?? nie?

Nie ?ebym p?aka?, no ale tak jak ju? gdzie? Blackq wspomnia?, tworzenie takiego konkursu na forum kt?ra ?rednia wieku to 13 lat, nie m?wi?c ju?, ?e wi?kszo?? jest ?lepa na jedno oko, a na drugie nie dowidzi mija si? z celem.

Ostatnia edycja:

@up Thrak ?adnie to wszystko wykombinowa?e? by mnie wrobi? GZ jakie? cytaty ?e niby jak kto? odda g?os na 1 dostanie reputa a nie ujawnione gg czemu ?
ja nic nie wiedzia?em o tym ?e kto? pisze na gg by dano punkt na 1
i w ko?cu kto? zrobi? cytat wiedzia? ?e si? zdenerwuje i napisze co? takiego
i co kur** wko?cu dyskwalifikacja bo kto? chcia? wrobi? pff nie powinienem by? zdyskwalifikowany

Piotrek Tnp (16-07-2009 20:32)
elo
Ja (16-07-2009 20:32)
cze
Piotrek Tnp (16-07-2009 20:32)
wejd? na http://tibia.net.pl/mapping-arena/149421-walka-nr-2-sysek1-vs-thrak.html
i zag?osuj na 2
Ja (16-07-2009 20:32)
nie ja nie moge g?osowa?

szkoda ?e typ nie wiedzia? ?e mam konto sysek1 ..

Ale o co te j?ki i p?acze do mnie? :D

Simivar napisa? loga, zag?osowa?e? w ankiecie sam. Zosta?e? zdyskwalifkowany za swoj? g?upot?. ^^ Poza tym, nie mam na imi? Piotrek pajacu :D

Thrak ty chyba nie zczai?e? hmm ?
jaki? tw?j fajny kumpel

//War Thrak vs. Sysek1 przeniescie na priva, bo sie posypia ostrzezenia.

xppvn7.png

Nie puacz ju? ;(
Dowiedz si?, co to znaczy "walka fair play" i dopiero zg?aszaj si? do tego typu konkurs?w. Do zobaczenia! =)

#Edit:
Zamaza?em nick tego co prosi?, jednak?e, je?eli kto? jest spostrzegawczy, to jest jeden szczeg??, po kt?rym mo?na zobaczy? kto to by?. Mi?ego szukania! ;)

#Down:
Nie, nie by? to Derlin.

Ostatnia edycja:

Uwazam ze osoba ktora to pisala byla osoba o nicku : Derlin , gdyz tylko on uznal ze na mapie cos lewituje w swoim komenatrzu.

Sysek1 n00b.... zjebales mogles nie ulegac emocja i nie pisac ktora twoja praca , chodz ja czytalem twoj komentarz to i tak sie nie skapn??em ze ?amiesz regulamin,
Btw. I tak bylo wiadome od poczatku ktora praca czyja wiec troche dziecinna ta szopka nielicz?cy ze thrak zachowal sie jak "kur**" w pojedynku moim i rybola.

//Edit

Nie zauwazylem wczesniej ze ten frajer ?mia? kopiowac tekst swojego PANA.
A wiec CHUJ MNIE JEBIE NA KOGO GLOSUJESZ tylko najpierw mnie nie pros na gg abym glosowal na ciebie w pojedynku z CHRISEM a potem glosujesz na mojego przeciwnika, i nie wiem jaki grzyb ci kurwa wyrosnie w skale pacanie. ( o to chodzilo z zlymi elementami pracy , i sprawdz sobie deski kurwa bo tez masz bledy porobione ).

Ostatnia edycja:

Thrak zawsze dodaje ramki do swoich prac ;). To teraz ka?dy b?dzie wiedzia? kt?ra praca b?dzie jego :< .

#up
Te? tego nie widzia?em, ale Speeder jak chce, to znajdzie.

/Bo wy widzicie co chcecie ; )

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Gratuluje zwyciezcy :))). Niestety nie mog?em wziasc udzialu gdyz odpalilem swoj projekt
Terania.pl ;)

Jeszcze raz Gratuluje

Kurwa, ludzie. W p??finale 2 osoby nie wys?a?y pracy? Nie rozumiecie, ?e w taki spos?b psujecie ca?y konkurs? Przynajmniej tyle z tego po?ytku, ?e oby?o si? bez nielegalnego zdobywania g?os?w, prawda Eldiane? ;) No ale po Thraku spodziewa?em si? nieco wi?kszego zaanga?owania. Przynajmniej fina? zapowiada si? ca?kiem ciekawie... Seylit, Phaze - powodzenia.

. Niestety nie mog?em wziasc udzialu gdyz odpalilem swoj projekt
Terania.pl ;)
Coz, otwarcie swojego projektu nie oznacza, ze masz olac polfinal i tyle. Coz, zaluje, iz nie ustalilem w regulaminie nic na ten temat - moj blad.

My?l? ?e Thrak nie powinien otrzyma? nawet 3 miejsca, za to co robi? Prosi si? na gg ?eby g?osowali na jego prac?. Regulamin m?wi ?e jak kto? ujawnia kogo praca jest czyja, to jest dyskwalifikowany. My?l? ?e ten ?mie? poniesie konsekwencje bo robi sobie woln? r?ke a organizatorzy chyba na to nei patrz?.

Gratuluje zwyciezcy :))). Niestety nie mog?em wziasc udzialu gdyz odpalilem swoj projekt
Terania.pl ;)
Jeszcze raz Gratuluje
Dzi?ki i powodzenia z tym projektem. Z jednej strony szkoda, ?e nie nades?a?e? pracy, bo lubi? ostre walki, a z drugiej po cichu si? ciesz?, bo prac? robi?em podczas przeprowadzki w przeci?gu 15 minut jakie znalaz?em pomi?dzy przenoszeniem lod?wki a pralki xd No c??, pozostaje jeszcze raz ?yczy? Ci powodzenia w projekcie, i wi?cej czasu nast?pnym razem ^^

@topic
Czyli trafi?em na Phaze. Temat naturalnie wog?le nie m?j... ale w sumie jakby na to popatrze? z innej perspektywy, to mo?na wcisn?? dos?ownie wszystko... No c??. ?ycz? powodzenia mojemu przeciwnikowi - licz? na ostr? walk? do samego ko?ca, i... zwyci?ztwo jednym g?osem ;D

Regards
Seylit

@down
Z wzajemno?ci?. Wychodzi na to, ?e oboje robili?my prace w po?piechu - czas si? przy?o?y? ;>

Ostatnia edycja:
Do góry