• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

Turniej Mapperski - pytania i komentarze!

Odp: Walki mapper?w - komentarze!

Nie, chyba ?e bardzo chcesz - bo nie broni?.

Ja mam prawie gotow? prace a tak poza tym to du?o brak?w prac jest.

Ostatnia edycja:

Mam takie pytanie; Dowiemy si? o nowym temacie pracy i przeciwniku 7 pa?dziernika? Nie pisz? tego na PW, po to by inni te? wiedzieli ; )

,.. Mimo stara? organizator?w II edycja jest jeszcze gorsza ni? pierwsza .. praktycznie same walkowery. ;/

To chyba nie wina organizator?w, a raczej tych imbecyl?w, kt?rzy najpierw si? zg?aszaj? a potem nie bior? udzia?u w turnieju. Niekt?rzy z uczestnik?w nawet na forum nie zagl?daj?.

Tak, poziom jest zajebisty, na 12 walk, 2 g?osowania by?y... Imo konkurs w ten spos?b mija si? z celem.

Konkurs tym razem to niewypa?... Ja sam pracy nie oddam, nie mam czasu na zrobienie tego, jest tyle nauki, ?e g?owa ma?a. Szko?a jest, a tu konkurs mapperski... Zr?bcie od nowa w ferie. I co? na zasadzie: osoba prowadz?ca podaje temat dw?m u?ytkownikom, maj? 10-15 min. na zrobienie pracy. Osob?, kt?ra nie odda lub jej nie b?dzie odpada. Bo tak jest ?enada. 30 os?b si? zg?osi?o,a nic nie zrobi?o ( ohh.. te? tam jestem, ale c?? zrobic ). Dopiero w sierpniu ta nauka b?dzie troszk? wyluzowana.

Pozdrawiam tych co przeszli ^^. Po tych pracach co widzia?em mog? oznajmic jedno.

Poziom bardzo, bardzo niski.:|

,.. Mimo stara? organizator?w II edycja jest jeszcze gorsza ni? pierwsza .. praktycznie same walkowery. ;/
Niestety, nie jest to z naszej winy. Nie rozumiem jednak ludzi, kt?rzy si? zg?aszaj?. Z g?ry mo?na przewidzie?, ?e przez szko?? nie b?dzie czasu - wi?c mo?na odpu?ci? sobie konkurs, rozumiem, kiedy wypadnie co? losowego w dany dzie?, no i wtopa... R?wnie? mijaj? si? z celem zg?oszenia u?ytkownik?w, kt?rzy rejestruj? si?, wbij? 40-50 post?w i znikaj? z forum - co Wam to daje?; )

Przerywamy konkurs wraz z koko, kiedy go wznowimy? Nie wiadomo, na razie nie ma to sensu, bo walkower?w b?dzie i tak mn?stwo. Tyle na ten temat, pozdrawiam i ?ycz? mi?ego wieczoru.

No nie...

Nie stoczy?em jeszcze ?adnej walki (walkowery si? nie licz?).

osoba prowadz?ca podaje temat dw?m u?ytkownikom, maj? 10-15 min.

Ty chyba ca?kiem na m?zg upad?e?. Mam zrobi? mapk? w 15 minut? Ja robi?em swoj? mapk? w 1h(w jednym dniu) a potem w kolejnych dniach dodawa?em r??ne szczeg??y, te? troch? czasu mi przy tym zesz?o.

#up..

Ja nikogo nie obwiniam :D tylko m?wi? ?e mimo ci?g?ych zmian przeciwnik?w tak nie wypali?o : )

A co do konkursu po co go przerywa? jak w 2 rundzie chyba raczej ju? nie b?dzie takich walkower?w ; . Bo przeszli najlepsi i ci co odali prac?.

Zosta?y jeszcze 4 walki, nic w nich nie wiadomo, trzeba te? losowa? osob?, bo jest o jedn? za ma?o, nie ma to ?adnego sensu - nie spodziewa?em si?, ?e tylko 3 walki b?d? dostosowane do komentarzy, a reszta to b?d? walkowery.

I runda zosta?a zako?czona - drugiej raczej nie przewidujemy, chyba ?e uczestnicy bardzo tego chc? - chocia?, jak macie zamiar bra? przyk?ad z uczestnik?w pierwszej rundy, kt?rzy olali sobie konkurs, to lepiej z g?ry pozostawcie to w spokoju.

W sumie, to nie by?o, takiej pary, ?eby obydwie osoby nie odda?y. Wi?c my?l?, ?e raczej w tej rundzie b?dzie ju? du?o lepiej.

Mam pytanie odno?nie potwierdze? wysy?anych przez ciebie. Co zrobi?e? z tymi, kt?rzy nie potwierdzili swojego udzia?u w konkursie.

By?y 2 takie pary ; ) Co oznacza, i? musia?bym wyczarowa? 2 osoby. Nie potwierdzi?y? Dosta?y warna.

Moja propozycja by?a by taka z tych os?b kt?re przegra?y ale odda?y prace czyli:

-Korzonek
-Budzik
-Rybol
-Oskar1

Rozlosowa? i stworzy? 2 walki : ) pomi?dzy nimi.
Oczywi?cie najpierw napisa? im czy oddaj? prac?..

I 2 osoby zwyci?skie przejd? do 2 rundy i b?dzie komplet ludzi : )

Ja bym chetnie przystapil do kolejnej rundy.

Moja propozycja by?a by taka z tych os?b kt?re przegra?y ale odda?y prace czyli:
-Korzonek
-Budzik
-Rybol
-Oskar1

Pozdro dla was wszystkiech... praca numer jeden jest moja... pisa?em do koko ale on nic nie odpowiada... moge dac screeny z dat? wys?ania tego do niego...

@Edit

blad1v.png

blad2x.png

Chamstwo...

Notka moderatorska:
panuj nad s?owami... bo mo?e Ci si? to ?le sko?czy?.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

-Korzonek
-Budzik
-Rybol
-Xinx

C??, w sumie to do?? niez?y pomys?, o ile ta czw?rka zgodzi si? na co? takiego i b?dzie mia?a ch?ci - to oczywi?cie, mo?emy zrobi? takie 2 walki.

C??, w sumie to do?? niez?y pomys?, o ile ta czw?rka zgodzi si? na co? takiego i b?dzie mia?a ch?ci - to oczywi?cie, mo?emy zrobi? takie 2 walki.
Nawet gdyby nie chcieli robi? dogrywki, to Spidi pomy?l o tym racjonalnie: Co by?oby gorsze powiedzenie 14 (sumiennym) osobom gotowym do walki, ?e mog? si? poca?owa? gdzie?, bo kilku debili nie raczy?o przys?a? swoich prac, czy te? wpu?ci? do konkursu dwie losowe osoby (wi?kszo?? tych kt?rzy przeszli - w??cznie ze mn? - wygrali te walki dzi?ki walkowerom czyli teoretycznie bez ?adnego wysi?ku, wi?c dwie osoby wi?cej czy mniej i tak nie zrobi? r??nicy).

Regards
Seylit

@down
Signed!

Ostatnia edycja:

Albo zrobi? jedn? walk?, z?o?on? z czterech prac, oddawa?oby si? g?os na 2 prace, a reszta tradycyjnie:P

Do góry