• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

Status
Zamknięty.
Odp: Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

Troch? szkoda, a na pw odpowiesz? :d

Odp: Apogeum indywidualizmu, hedonistyczna stalowa dziewica - epicki temat Kazi!

nie

Jak Cie przekona??

pomijaj?c fakt, ?e najwyra?niej s?abe to poj?cie o hedonizmie masz, to odpowied? na to pytanie pad?a ju? par? razy, tak na marginesie dorzuc?, ?e pyta?y o to gimbusy
pomijajac fakt, ze nie potrafisz nawet uargumentowac tych bezsensownych atakow, to sory, ze nie znam na pamiec wszystkich 17 stron w temacie. tak na marginesie dorzuce, ze nazywanie kogokolwiek gimbusem jest samo w sobie przejawem gimbusiarstwa, ze wzgledu na brak konkretnych umiejetnosci komunikacyjnych;]

grasz w lola?

Czy nie niepokoi Cie fakt, ?e tak wiele wiem o twoim ?yciu?

Je?eli chodzi o przysz?o?? jeste? raczej optymistk? czy pesymistk?? Jak podchodzisz do swoich plan?w (o ile takie masz) z rezerw? czy raczej robisz wszystko aby spe?ni? swe zamiary :)?

pomijajac fakt, ze nie potrafisz nawet uargumentowac tych bezsensownych atakow, to sory, ze nie znam na pamiec wszystkich 17 stron w temacie. tak na marginesie dorzuce, ze nazywanie kogokolwiek gimbusem jest samo w sobie przejawem gimbusiarstwa, ze wzgledu na brak konkretnych umiejetnosci komunikacyjnych;]

grasz w lola?
Twoje ego nabrzmia?o do niebotycznych rozmiar?w. To takie poczucie, ?e jest si? wszystkim i oczywisto??, ?e jest si? niczym. Naprawd? my?lisz, ?e CIEBIE nazwa?abym gimbusem? To by?oby nie tylko poni?ej mojego poziomu inteligencji, ale i twojego, bo do gimus?w jeszcze ci daleko. Je?li nadal zale?y ci na uzyskaniu odpowiedzi, mam tutaj na mysli wcze?niej zadane pytanie, gor?co zach?cam do zapoznania si? z poprzednimi w?tkami.

Nie, nie gram w lola. Kiedy? pr?bowa?am, ale strasznie lami?am i nie mia?am czasu na doskonalenie swoich umiej?tno?ci, wi?c odpu?ci?am.
Je?eli chodzi o przysz?o?? jeste? raczej optymistk? czy pesymistk?? Jak podchodzisz do swoich plan?w (o ile takie masz) z rezerw? czy raczej robisz wszystko aby spe?ni? swe zamiary :)?
Je?li co? sobie ubzduram, to dopn? swego, nie patrz?c na konsekwencje. Nie mam zbyt wielkich plan?w dotycz?cych przysz?o?ci, p?ki co chc? sko?czy? obecne studia a w przysz?ym roku podj?? si? studiowania drugiego kierunku r?wnolegle.

Kaziu, chce Ci si? jeszcze? :D

opinia nt globalnego ocieplenia?

nigdy sie tym nie interesowalam, zatem brak opinii

ruchasz si??

jestem bogaty jakby co

bogaci ludzie maj? dobre geny?

O panie! Nigdy sie nie znudzisz? Tak, bogaci ludzie maja dobre geny.

to idziemy si? rucha??

to idziemy si? rucha??

no co ty, jestes plebsem najnizszej kategorii - nie dosc, ze nachalny, to jeszcze znizasz sie do poziomu wszystkich tych debilii, ktorzy na cycki nigdy nawet nie mieli okazji spojrzec. Gdzie moj stary, Marcin, ktory wkurwial w inteligentny sposob polowe kadry i wieksza polowe forum, a prywatnie byl swietnym facetem? Zalamka.

Kochasz mnie ?

Gdzie moj stary, Marcin, ktory wkurwial w inteligentny sposob polowe kadry i wieksza polowe forum, a prywatnie byl swietnym facetem? Zalamka.

Chyba si? starzej? :/

Mo?na z Tob? z?apa? jaki? kontakt poza forum?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry