Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

To s? wymogi. Kt?re jak s? nie spe?nione to klient nie dzia?a. A nie tak pierdo?owato jak ty sobie to t?umaczysz.
A skoro wygl?da to jak wygl?da, to po prostu macie ciulowo zrobionego klienta. Pewnie poziom trzyma podobny jak wasza strona, dlatego s? z nim problemy. Na serwer nie zagl?da?em nawet, wi?c nie oceniam (mo?e trzyma lepszy poziom ni? strona i klient?), ale prezentowanie si?w taki spos?b sprawia, ?e nawet nie mam ochoty (jak zreszt? masa ludzi, co wida? po populacji na serwerze).
Na nowszych systemach zazwyczaj nie trzeba nic doinstalowywa? poniewa? windows ma nowsze frameworki ju? zainstalowane. Je?eli chcesz gra? na windowsie xp, kt?ry ju? nie jest wspierany przez microsoft to niestety ale trzeba na w?asn? r?k? doinstalowa? niekt?re rzeczy. Ja na windows 10 nie musia?em nic dodatkowego instalowa?, aby klient dzia?a? poprawnie.
Ale sk?d mo?esz to wiedzie?, skoro nawet nie pobra?e? klienta, a oceniasz go.

rpg.santo.. Dodajcie jakie? ostrze?enie do questa, ?eby uda? si? z teamem czy co?. Bo sie wpierdalam na smoki a tam jaki? boss co mnie na strza?a ma i nie ma jak wyj?? nawet od niego.