• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

"Najg?upszy" dead na mainie

Status
Zamknięty.
Odp: "Najg?upszy" dead na mainie

Rot na kt?rym skillowa?em, bo nie da?em tarczy...

Czasem jak gram to mam taki "tik", ?e musz? sobie nacisn?? lewo lub inny przycisk tak o dla jaj. Mia?em red hp i wlaz?em w ten spos?b na ogie? :p

Bilem beho z run, jak zosta?o mu oko?o 10-15 hp za?o?y?em r??d?k? wcze?niej ?w potworek wyssa? mi ca?? man? a ja patrzy?em jak zlatuje mi hp ciesz?c si? ?e zaraz ubije beholdera jak ujrza?em napis You are dead. Zdziwi?em si? i nie mog?em poj?? jak to mo?liwe ?e mnie zabi? a ja nie strzela?em z r??d?ki :o

Nie zauwa?y?em ?e stoj? kolo dziury z dwarfy gurdy bo czyta?em ksi??k?.. i go?ci wyci?gn?? te dwarfy guardy a ja si? nie skapn??em i bum po mnie . ;( ;p:o

w Pi?tek posz?am na Slimy skilowa?, po?ci?am Bota wzie?am ze sob? 3 BP HP przychodze po 10 minutach zobaczy? co si? dzieje patrze posta? wylogowana! spraedzam bota patrze a tu zapomnia?am Aktywowa? XD DSM i Crus Helmet w plecy ;(

@Aseus
Bo ci sie sko?czy?a mana,i dlatego r??d?ka nie mog?a bi??! -.- ?al O_o

#topic
Hehehe,m?j najg?upszy ded by? na pocz?tku mojej przygody z tibi? kiedy pierwszo levelow? postaci? wbi?em si? na raty,bez eq...no i mnie blok?y w 5-6 no i ded ^^

Pzdr,
5p33d0x.

na ok. 25 sorcu na dc szed?em wali?em na rotach po fooda niemia?em mana mi si? sko?czyla nie mialem na utevo luxa (kiedys niewiedzialem ze mozna w graphics ustawic ze bez luxa mozna jechac) mialem czarny ekran ledwo co widzialem gdzie ide i pad?em na 1 rocie ;/

a tak wogule to co wy do mnie macie wszyscy mowia ze np Dziegiel is no life inny ze
ACCOUNT OF Dziegiel BANISHED FOR NOOBING.
?al co ja zrobil?em

Ostatnia edycja:

od tego czasu nie gram knightem!
to bylo tak. Mialem 8 lvl i skile 55/55 dobre nie ? skilowalem na minosach poszedlem sie odlac przychodze i mam 2 hp a czemu ? bo jakis totalny NOOB sprowadzil na mnie 8 minosow nie wiem jak to cwel zrobil ze mnie bily przychodze 2 hp nie zdozylem reki ruszyc a tu YOU ARE DEAD spadly mi to skils 53 i KNIGHT ARMOR i 300 gp wypadlo tak sie wkurzylem od tego czasu nie gram knightem. Gram druidem spokojnie mlvla ide na roty zbieram po 300 robakow i orzed dp BOT no lowienie i exura exura :D tak juz nabilem 11 mlvl :D a eq mam dobre bo na knighcie mialem 1cc wiec heh a paca kupie na 50 lvl :D pozdro.

na ok. 25 sorcu na dc szed?em wali?em na rotach po fooda niemia?em mana mi si? sko?czyla nie mialem na utevo luxa (kiedys niewiedzialem ze mozna w graphics ustawic ze bez luxa mozna jechac) mialem czarny ekran ledwo co widzialem gdzie ide i pad?em na 1 rocie ;/
a tak wogule to co wy do mnie macie wszyscy mowia ze np Dziegiel is no life inny ze ?al co ja zrobil?em
to taki bbcode ?e wpisujesz [.you] (bez tej kropki) i wida? wtedy tw?j nick.
np.
[you] pad? na rocie wal?c z utevo luxa :o

-- typowe wykorzystanie [.you]

---------
Topic
---------
Pad?em na trollach maj?c 20 lvl - zapomnia?em za?o?y? eq.

Pami?tam mojego deada, jeszcze nie zna?em si? dobrze na tibi, ucieszony ze dosta?em 70k od kolegi kupi?em sobie jakiego? c seta bohy i jaka? tarcze chyba vampirke, na 8 lvl poszed?em na kopalnie w kazordoon, wesz?em na d?l jakby nigdy nic wzi??em 3 dwarfy i skilowa?em siedzia?em na necie z 10 min, zapomnia?em o postaci. Kiedy ju? j? zobaczylem sta? tylko kole? obok niego dwarf guard a ja You Are Dead i bez bohow armora tylko legi i shield zosta?. ; f

Haah u mnie taka sytuacja : jestem sobie 20 kin, s?abe skille, a to by?a tibia chyba jako? 8.20 (nie jestem pewny) no to id? sobie do ab. poskillowa?. Dobra znudzi?o mi si?, a ?e tamt? miejsc?wk? widzia?em pierwszy raz (noob wtedy by?em), to zesz?em po drabinkach na d??, patrze pusto to exit
potem loguje si?, patrze, ?e jestem w ?wi?tyni. Lookam na tibia.com a tu, ?e ded?em na troll championie na 20 lvl ;/ serpent sword jakie? tam p.legi no i backpack, kilka potk?w (czy tam ih?w, juz dawno na rl nie gralem ^^) ale bylo tam tez troszke fooda. No i w dupsko ;/

ja kiedys skillowalem na rotach =P mialem 20 lvl i poszedlem na sracza a jak wrocilem to zobaczylem ten slawny napis :p

p.s
Tomurka lvl 300 + padl na slimie xD widzialem na tibia.com wczesniej bylo, moze ktos zauwazyl jak wchodzil jakies 2 miechy temu :D

Ja pad?em na Beholderze trac?c vampire shield -.-
Nie kiedy? zostawia?o si? posta? na rotach , szed?em do kuchni , przychodz?c pojawia? si? nasz pi?kny napis :)

Raz na 39 lvl'u skillowa?em na slimach i jaki? kole? podszed? do mnie i zacz?? co? gada? po niemiecku ja w szoku pisze do niego "Please Polish" a on do mnie You Are Dead. On se poszed? ja poszed?em na obiad i wr?ci?em i zobaczy?em You Are Dead

?al.Pl (?wiat Non-PvP)

Kiedys sprzedawalem lota i zdiolem cale eq zebym mial wiecej capa mialem z 25lvl ~~ i nagle se wracam przelazilem przez wolfy a tu bach net mi padl i wiadomo co bylo dalej ^^

Ja raz pad?em nawet nie wiedz?c od kogo...xD Bylem jeszcze Newbem na 7.6 ide se a tu leci arrow czy bolt zza ekranu pizd i ponad 100Hp patrze idzie jakis koles o nicku Hunter xD zaraz patrze juz YOU ARE DEAD

m?j ded to jeszcze na tibi 7.6 mialem 43 lvl kin i poszedlem sobie papu zrobi?
przychodze za 5 min a tu s?ynny napis patrze na strone a tu killed by slim and
Beholder polecialo bs z 4 bp healek kaska i tam jeszcze co?

M?j naj?mieszniejszy ded by? na 37 lvlu skilluje i pisze z kumplami z tibi pisze do jednego ej wez czekaj ide do kibla on ok ... ja 2 minuty wracam i dedlem przez przypadek kumpel click na mnie i monk mnie ubi? ;ppp :D

m?j najg?upszy ded to z powodu ze zapomnia?em si? logna? :P i tak oto pad?em od 3 rat?w (mia?em tylko wedke i robaki )

Moj najglupszy dead to by? jak botowalem na 4 mc.. Wlaczyl sie alarm.. I zanim sprawdzilem dokladnie na ktorej to Tibii bylo to mnie zabili xD!

No i 2 ... To na saaamym poczatku... Podrozowalem przez swiat tibijski... Zapusci?em sie a? z carlin.. Poprzez k?adke przez rzeke przy ab... Takjakby sie szlo na of... Patrze schody.. No to sru.. sekunda i nie zyje.. No to dawaj 2 raz, zeby zobaczyc co tam jest i po rzeczy.. No i 2 raz dead.. I tak ze 4 razy i zrezygnowalem... Ostatnio mi sie przypomnialo i pobieglem tam jakims noobkiem zobaczyc (noobkiem w sensie jakis 30~~ lv) Wibjam a tam dwarfy :D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry