What's new

Zabili go i uciek?, czyli pytania do mnie.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670
Odp: Zabili go i uciek?, czyli pytania do mnie.

Oczywi?cie, ?e nie, bo nie jeste? moim prze?o?onym by na cokolwiek mi "zazwala?". Do rozstrzygania tego typu kwestii s?u?y osobny dzia?, w kt?rym s? one rozwi?zywane na linii u?ytkownik - przedstawiciel kadry. Nawet gdyby sam Bronis?aw Komorowski zezwoli? mi na wyja?nienie tego osobom trzecim - odm?wi?bym, bo szanuj? prawa jednostki i przestrzegam ich.

Szanujesz prawa jednostki? Mowisz o sobie czy o "poszkodowanym"?
Jesli o poszkodowanym to post jest kompletnie bez sensu z powodu takiego, ze to on wlasnie stwierdzil, ze mozesz to wyjasnic, i zadne prawa ktore go bronily wlasnie od tego momentu nie obowiazuja w tym temacie.
Jesli chodzi o ciebie to nie wiem jaki w tym robisz problem... Nie wiesz jak sie wytlumaczyc to sie chowasz za "prawami jednostki"?

Dlaczego zawsze tak robisz? Zawsze robisz wszystko po swojemu, zadko sie przyznajesz do bledow, a jesli ktos twierdzi, ze popelniles blad to tez zamiast to rozstrzygnac to wszystko uciszasz i stwierdzasz, ze masz prawo do prywatnosci...

Serj_Tankian

You've been - thunderstruck.
Reaction score
68

Szanujesz prawa jednostki? Mowisz o sobie czy o "poszkodowanym"?
Jesli o poszkodowanym to post jest kompletnie bez sensu z powodu takiego, ze to on wlasnie stwierdzil, ze mozesz to wyjasnic, i zadne prawa ktore go bronily wlasnie od tego momentu nie obowiazuja w tym temacie.
Jesli chodzi o ciebie to nie wiem jaki w tym robisz problem... Nie wiesz jak sie wytlumaczyc to sie chowasz za "prawami jednostki"?

Dlaczego zawsze tak robisz? Zawsze robisz wszystko po swojemu, zadko sie przyznajesz do bledow, a jesli ktos twierdzi, ze popelniles blad to tez zamiast to rozstrzygnac to wszystko uciszasz i stwierdzasz, ze masz prawo do prywatnosci...

Chodzi?o mi o prawa Marcina. Nawet, gdy jednostka wyzbywa si? danego prawa, inni maj? obowi?zek to prawo szanowa? i nadal si? do niego stosowa?. Wobec tego czu?bym dyskomfort psychiczny ?ami?c t? zasad? i nie mog? przychyli? si? do pro?by Marcina.

Dlaczego nie przyznaj? si? do b??d?w lub robi? to rzadko? Mo?e dlatego, ?e nie mam mentalno?ci uwzgl?dniaj?cej fakt sta?ego obwiniania si? o ca?e otaczaj?ce mnie z?o i uwa?am, ?e je?li zrobi?em co? najlepiej jak mog?em, to jest dobrze, a je?li innym si? to nie podoba - to nie jest m?j problem.
Uwierz mi, ?e odpowiadam na odwo?ania dotycz?ce "moich" ostrze?e?, chocia? nie mam takiego obowi?zku. T?umacz? co dana osoba zrobi?a ?le, gdzie widz? win?, dlaczego warn jest zasadny. To, ?e z w?asnej prezentacji nie tworz? publicznego dzia?u odwo?a?, to jest jaki? wielki grzech? Moim zdaniem nie.

Arami

Banned
Reaction score
0

Do rozstrzygania tego typu kwestii s?u?y osobny dzia?

Wi?c trzeba by?o mnie pozbawi? dost?pu do konta, aby rozwi?za? nasz sp?r na Twoj? korzy???

Serj_Tankian

Reaction score
68

Wi?c trzeba by?o mnie pozbawi? dost?pu do konta, aby rozwi?za? nasz sp?r na Twoj? korzy???

Nie widzia?em tu sporu. Podwa?y?e? publicznie moje kompetencje, obrazi?e? mnie, wi?c dosta?e? warna. Ka?dy inny u?ytkownik w tej sytuacji te? by dosta?. To jest pewien schemat, gdybym mia? wchodzi? w dyskusj? z ka?dym - moja doba musia?aby mie? 30h. Je?li regulamin oferuje pewne rozwi?zania - mog? z nich skorzysta?, nie ma w tym nic osobistego.

Arami

Banned
Reaction score
0

Podwa?y?e? publicznie moje kompetencje, obrazi?e? mnie, wi?c dosta?e? warna.

Z Twoim tokiem rozumowania Jarek ju? dawno zosta?by zabity przez Donalda, bo on te? podwa?a jego kompetycje.

Jak tam warnowanie?

Serj_Tankian

Reaction score
68

Z Twoim tokiem rozumowania Jarek ju? dawno zosta?by zabity przez Donalda, bo on te? podwa?a jego kompetycje.

Jak tam warnowanie?

Nie m?wimy tu o przemocy fizycznej, tylko s?ownej. Moim zdaniem powinni?my si? wszyscy szanowa? i tego te? b?d? wymaga?. To, ?e nie u?y?e? wobec mnie mocniejszych s??w, to nie znaczy, ?e to nie by?a obraza. Je?li kto? nie jest nauczony szacunku, musi za to pr?dzej czy p??niej odpowiedzie? i tyle w tym temacie.

Drugie pytanie ?amie regulamin dzia?u, wi?c na nie nie odpowiadam.

Wildhells

Senior User
Reaction score
119

Imi?: Kosma

Sk?d takie imi??

Serj_Tankian

Reaction score
68

Imi?: Kosma

Sk?d takie imi??

Moja rodzina jest cz??ciowo zwi?zana z Grecj?, tam jest to do?? popularne imi?, z niewielkimi przekszta?ceniami w wymowie.
Imienia si? nie wybiera, ale ja swoje bardzo lubi?. Z tego co widz?, staje si? ono coraz popularniejsze w Polsce.

gospoderka

User
Reaction score
0

Lubisz dawa? bany?
co to jest Serj Tankian?

Serj_Tankian

Reaction score
68

Lubisz dawa? bany?
co to jest Serj Tankian?

1. Nie za bardzo, ale czasem trzeba. Taka praca.
2. Nie co, tylko kto. Nikt szczeg?lny, tylko jeden z najlepszych wokalist?w metalowych wszech czas?w.

Fireflies

Advanced User
Reaction score
13

Lubisz mnie? : (
Kim ja jestem?
Zgubi?em si? w tym ?wiecie, pomo?esz mi si? odnale???

Serj_Tankian

Reaction score
68

Lubisz mnie? : (
Kim ja jestem?
Zgubi?em si? w tym ?wiecie, pomo?esz mi si? odnale???

1. Ja nikogo nie lubi?, zapomnia?e?, ?e jestem aspo?eczny.
2. U?ytkownikiem najlepszego forum dyskusyjnego w Polsce.
3. Ca?y czas prosto, na drugim skrzy?owaniu w lewo.

wujush

Braci si? nie traci !
Reaction score
49

Lubisz pierogi ?

gospoderka

User
Reaction score
0

1. I dlatego ?e jeste? a spo?eczny po?wi?casz ?ycie forum?
2. Najlepszego... chyba lubisz ?artowa??

ViperxD

Active User
Reaction score
1

Optymista, pesymista czy realista? ; ).
Lubisz pani? kontekstow??

Serj_Tankian

Reaction score
68

1. I dlatego ?e jeste? a spo?eczny po?wi?casz ?ycie forum?
2. Najlepszego... chyba lubisz ?artowa??

1. Tak. Wy?adowuj? swoje frustracje na niewinnych u?ytkownikach. Taka jest przynajmniej opinia cz??ci z nich o mnie, st?d pozwoli?em sobie na tak? ?artobliw? dygresj? o swojej aspo?eczno?ci ;D
2. Pewnie, ?e lubi?. Nie wiem do czego odnosi?o si? to "najlepszego", bo z tego, co mi Wiki podpowiada mamy dzi? tylko rocznic? powstania w Sudanie z 1882, ale przyjmuj? ;)

Optymista, pesymista czy realista? ; ).
Lubisz pani? kontekstow??

1.Oczywi?cie, ?e optymista. W tak smutnym kraju jak Polska przejmowanie postawy pesymistycznej (a tym samym realistycznej ;)) jest skazaniem si? na samob?jstwo lub, w najlepszym razie, chorob? psychiczn?.

2. Od kiedy mam zablokowane reklamy na Forum, lubi?.

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Wymieni?by? mi tu jakie? dobre zespo?y rockowe? By?bym wdzi?czny, dzi?ki. : )

Last edited by a moderator:

Serj_Tankian

Reaction score
68

Wymieni?by? mi tu jakie? dobre zespo?y rockowe? By?bym wdzi?czny, dzi?ki. : )

Hmm, to zale?y na czym Ci zale?y.
Je?li co? l?ejszego, to Coldplay, Foster The People (tak, wiem, ?e to "Eskowe ch?opaki z jedn? p?yta na koncie" ;)), Faith No More, Kasabian, Guano Apes, Middle Class Rut, Muse, Offspring, Led Zeppelin, Coma ( ;)!), Rise Agains, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, Lynyrd Skynyrd. To taka czo??wka z l?ejszych zespo??w jakich s?ucham, oczywi?cie jest tego wi?cej i niekt?rych nie ma co wymienia?, bo ka?dy zna.
Je?li co? mocniejszego, to oczywi?cie Avenged Sevenfold, Rammstein, Black Label Society, Judas Priest, Kiss, SOAD oczywi?cie, Alice In Chains, Sex Pistols i setki innych. Z polskich tutaj rzuca mi si? na my?l Venflon, ca?kiem przyjemny zesp??.

Og?lnie ze wzgl?du na to, ?e przygotowuj? prezentacj? na niemiecki, mam m?zg przesi?kni?ty ostatnio niemieckim metalem i ci??ko mi teraz my?le? o czym? innym. Je?li co? mi si? przypomni, to mam Twoje gg, pogadamy w wolnej chwili.

Hejterami si? nie przejmuj, jako? to sam opanuj? ;)

Laki

정신없이 수다
Reaction score
69

Wi?kszo?? wy?ej wymienionych zespo??w to g?wna, deal with it. Alice in Chains propsuje, grunge lepszy ni? Nirvana.

/top - interesujesz si? ?redniowieczem?