Placek
Blue Waffle
- Reaction score
- 670
Odp: Zabili go i uciek?, czyli pytania do mnie.
Szanujesz prawa jednostki? Mowisz o sobie czy o "poszkodowanym"?
Jesli o poszkodowanym to post jest kompletnie bez sensu z powodu takiego, ze to on wlasnie stwierdzil, ze mozesz to wyjasnic, i zadne prawa ktore go bronily wlasnie od tego momentu nie obowiazuja w tym temacie.
Jesli chodzi o ciebie to nie wiem jaki w tym robisz problem... Nie wiesz jak sie wytlumaczyc to sie chowasz za "prawami jednostki"?
Dlaczego zawsze tak robisz? Zawsze robisz wszystko po swojemu, zadko sie przyznajesz do bledow, a jesli ktos twierdzi, ze popelniles blad to tez zamiast to rozstrzygnac to wszystko uciszasz i stwierdzasz, ze masz prawo do prywatnosci...
Oczywi?cie, ?e nie, bo nie jeste? moim prze?o?onym by na cokolwiek mi "zazwala?". Do rozstrzygania tego typu kwestii s?u?y osobny dzia?, w kt?rym s? one rozwi?zywane na linii u?ytkownik - przedstawiciel kadry. Nawet gdyby sam Bronis?aw Komorowski zezwoli? mi na wyja?nienie tego osobom trzecim - odm?wi?bym, bo szanuj? prawa jednostki i przestrzegam ich.
Szanujesz prawa jednostki? Mowisz o sobie czy o "poszkodowanym"?
Jesli o poszkodowanym to post jest kompletnie bez sensu z powodu takiego, ze to on wlasnie stwierdzil, ze mozesz to wyjasnic, i zadne prawa ktore go bronily wlasnie od tego momentu nie obowiazuja w tym temacie.
Jesli chodzi o ciebie to nie wiem jaki w tym robisz problem... Nie wiesz jak sie wytlumaczyc to sie chowasz za "prawami jednostki"?
Dlaczego zawsze tak robisz? Zawsze robisz wszystko po swojemu, zadko sie przyznajesz do bledow, a jesli ktos twierdzi, ze popelniles blad to tez zamiast to rozstrzygnac to wszystko uciszasz i stwierdzasz, ze masz prawo do prywatnosci...